Proefabonnement VIVA

Afbeelding van VIVA proefabonnement
6 nummers
10, -

Proefabonnement VIVA

  • Wekelijks thuisbezorgd
  • Stopt automatisch
  • Direct digitaal lezen

Het tijdschrift VIVA is spraakmakend, eigenzinnig en bevat een flinke dosis humor. Wekelijks speelt VIVA losjes, maar scherp in op de actualiteit en brengt ze artikelen op het gebied van psyche, relatie, mode, reizen & beauty. VIVA is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en is hét lijfmerk voor de jonge, zelfstandige, stoere vrouw.

Ook interessant voor je

Veelgestelde vragen

Jouw abonnement loopt automatisch af en de bezorging stopt vanzelf. Je zit dus nergens aan vast.

Omdat het kennismakingsabonnementen betreft, kun je per adres dezelfde titels van DPG Media niet vaker dan één keer per jaar proberen. Per jaar kun je ook niet meer dan drie verschillende titels van DPG Media per adres proberen.

Betaling vindt plaats door middel van een automatische incasso. Door je rekeningnummer in te vullen bij de gegevens in het bestelproces, geef je toestemming voor een eenmalige incasso.

Ja, dit kan. Je kunt een andere bezorgdatum kiezen in het bestelformulier.

Je ontvangt een bevestiging van jouw abonnement en je abonneegegevens. Verder zullen we je per mail benaderen met relevante productinformatie, nieuws en aantrekkelijke aanbiedingen. Je kunt jezelf onderaan de mail altijd afmelden indien gewenst. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.

Als proefabonnee lees je je tijdschrift ook gratis op je tablet of telefoon. Na je aanmelding kun je meteen beginnen met lezen, zelfs de edities tot 3 maanden terug. Download de app Tijdschrift.nl en activeer je abonnement op tijdschrift.nl/activeer. Vul hier je postcode en abonnementsnummer in uit de welkomstmail.

Helaas niet. Een abonnement afsluiten in het buitenland is alleen mogelijk bij een jaarabonnement of langer.

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van het eerste nummer. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw abonnement ingaat.